Ugrás a tartalomhoz
Switch to English
Ecker Gábor honlapja

Honlapjaim

Alább azoknak a honlapoknak a listája látható, amelyeket én készítettem - akár hobbiprojektként, akár mások kérésére.

Aktív honlapok

Ezeket az oldalakat most is fejlesztem és frissítem, legalább alkalmanként.

(em) ecclesia

communio.emecclesia.hu

2006. november 20-án kezdtem el az (em) ecclesia, az ingyenes egyházi honlapkészítő fejlesztését. Először egy letölthető rendszerre gondoltam, de később, december közepén átdolgoztam úgy, hogy ne csak egy keretrendszer legyen, hanem ki is szolgálja az elkészített honlapokat és ne legyen szükség hozzá saját tárhelyre. 2007. szeptember 1-én nyílt meg, és 2008. február 27-én jelent meg róla egy cikk a Magyar Kurírban. Jelenleg körülbelül 30-40 működő honlapot szolgál ki.

Kör 99 Bt.

kor99.hu

A Kör 99 Szolgáltató és Építőipari Bt. honlapja.

Szent István Király Plébánia

tahitf.plebania.hu

2006 áprilisában indítottam el a tahitótfalui plébánia honlapját a tahitotfalu.plebania.hu címen. 2008 júliusában felújítottam, de ritkán frissült. Erdős Attila atya Tahitótfalura helyezése után a régi honlapot megszüntettük, az új, gyakran frissített oldal pedig a tahitf.plebania.hu címen nyitott meg 2014 decemberében.

Szent Ferenc Kisnővérei

szfkisnoverei.communio.hu

A Szent Ferenc Kisnővérei ferences harmadrendi szerzetesközösség honlapja. 2007 elején kezdte meg működését, azóta folyamatosan frissül.

Szántó Sándor honlapja

szantosandor.hu

Szántó Sándor tahitótfalui festő- és tűzzománcművész honlapja. A weboldal grafikáját Almássy Csaba készítette.

Inaktív honlapok

Ezek az oldalak jelenleg nem frissülnek.

Bagolylak blog

bagolylak.blog.hu

Az érettségi előtt indítottam el a Bagolylak blogot 2008. május 3-án azért, hogy az osztály az érettségi után is egyben tartható legyen. Az osztálykommunikáció azóta megritkult és a kevés maradék is a Facebook-csoportba költözött.

Programozz környezettudatosan!

progverseny.itk.ppke.hu

Az egyetemen, a 2009/2010. tanév első félévében elvállaltam a "Programozz környezettudatosan!" programozási verseny honlapjának elkészítését, amelyet a karon Tihanyi Attila tanár úr szervez. 2014 őszén új honlapot készítettek, de a korábbi évek eredményei a régi honlapon lesznek elérhetőek.

Megszűnt honlapok

Ezek az oldalak megszűntek, már nem érhetőek el az interneten.

Szív Lelkiségi Központ

sziv.communio.hu

2007 novemberében keresett meg Bozsó Júlia testvér, a Szív Lelkiségi Központ vezetője azzal a kéréssel, hogy újítsam fel a lelkigyakorlatos ház honlapját, mert az addigi szerkesztő nem tudta tovább gondozni. Az új weboldal tavasszal indult el. 2013 elején a házat üzemeltető Jézus Szíve Társasága egységesítette intézményeinek honlapjait, így a régi honlap megszűnt.

Szentendrei Fúvószenekar

fzenekar.extra.hu

2007 októberében készítettem el a honlapot, mely a zenekari próbák nyilvántartására és üzenetek küldésére is alkalmas. Végül kihasználatlan maradt. 2010. március 31-én tűnt el az internetről.

ezazedison.hu

ezazedison.hu

Az Edison együttes honlapja volt. Miután az együttes feloszlott, honlapjuk megszűnt.

scriptbázis

javascript.extra.hu

2006. március 3-án indult el, majd fél évig működött folyamatosan bővülő javascript-gyűjteménnyel. Az utolsó fontosabb változtatást 2006. november 5-én tettem rajta, azóta csak apróbb javításokat végeztem el. Annak idején Magyarország legnagyobb javascript-gyűjteménye volt. A felfüggesztés fő oka az volt, hogy az (em) ecclesiát akkor kezdtem el fejleszteni, és a két projektet egyszerre nem tudtam vállalni, így a kevésbé fontosat és sikereset vetettem el. 2010. március 31-én tűnt el az internetről az Extra tárhelyszolgáltató átalakulása miatt.

Tudod-e vetélkedő

tudode.extra.hu

2002-ben indítottam el a Pollack Mihály Általános- és Zeneiskolában a Tudod-e vetélkedőt, mely 2005-ig futott. Ekkor gondolkoztam el azon, hogy online vetélkedővé lehetne tenni, melyen csak az iskola diákjai indulhatnak. A honlap elkészült, a kezdeményezés elhalt. 2010. március 31-én tűnt el az internetről.